Recent Adarco Invest a implementat în fabricație un nou model de transportor cu bandă suspendat, pivotant, realizat în construcție metalică zincată termic integral. Noul model a fost recepționat în data de 07.03.2017 prin probe funcționale, de către beneficiarul STRABAG Romania SRL. Transportoarele vor evacua nămolul deshidratat din Stațiile de Epurare Moinesti Nord și Buhusi, jud Bacău .

Principalele caracteristici ale noilor transportoare sunt:

  • - Lungime între axe = 7.500 mm
  • - Lățime bandă cauciucată = 300 mm
  • - Capacitate = 1,5 mc/h
  • - Masa, cca. = 605 kg
benzi
noutati-gr

Împreună cu partenerul Schico Maschinen GmbH din Huenxe - Germania, Adarco Invest Petrosani a perfectat pentru clientul GAR GmbH din Stuhr - Germania, o stație de sortare complexă care include un flux important de transportoare cu bandă cu lungimi variabile și cu lățimi de 2000 mm.

Locul I primit de la Camera de Comerț și Industrie Hunedoara 2016

Am obținut Locul I în cadrul Grupei "Industrie", Domeniul "Fabricarea altor mașini și utilaje cu destinație specifică", categoria "Intreprinderi mijlocii" din partea Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara pentru rezultatele financiare deosebite obținute în anul precedent.

media
media

Elita mediului de afaceri din România a fost premiată Joi 10 Nov. 2016 la București la gala "Topul Național al Firmelor" de către Camera de Comerț și Industrie a României care s-a desfășurat la Centrul Expozițional Romexpo. La eveniment au participat președintele României dl. Klaus Johannis, premierul Dacian Cioloș și bineînțeles, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, dl. Mihai Dărăban.

În cadrul festivității, la secțiunea INDUSTRIE - companiei S.C.ADARCO INVEST SRL Petroșani, reprezentată de dl. director general Ioan Dărăban, i-a fost decernat trofeul și diploma pentru locul III, poziție care atestă recunoașterea și realizările pe plan național ale societății.

72
73
251
diploma
ISWA (International Solid Waste Association)

ISWA reprezintă o organizație mondială care de peste 30 de ani se preocupă de problemele de mediu de pe toate continentele.

În anul 2016, în perioada 19-21 Sept. Congresul ISWA a reunit la Novi Sad (Serbia) un număr de peste 900 de participanți și invitați din toate țările lumii. La actuala ediție, la invitația ISWA, Adarco Invest s-a implicat atât în calitate de sponsor cât și ca expozant cu stand propriu. Interesul pe care l-a prezentat standul Adarco Invest Petroșani este demonstrat prin faptul ca el a fost vizitat de o serie de personalități de marca din cadrul ISWA printre care vicepreședintele organizației ISWA - dl. dr. Alexei Atudorei și dl. Ing.Sava Sladic – șeful comisiei de mediu din cadrul Ministerului Mediului și Agriculturii din Serbia.

novisad
kiev

În perioada 13-14 Sept. 2016, la invitația Camerei de Comerț și Industrie din Kiev, Ucraina o echipa a Adarco Invest Petroșani a participat la Expoziția internațională Waste Management 2016.

La acest important eveniment, Adarco Invest a participat atât în calitate de expozant cu stand propriu cât si ca prezentator de lucrare la Seminarul de comunicări stiintifice al expoziției. Materialul prezentat de S.C.Adarco Invest Petroșani la acest eveniment a făcut referire la activitatea societății evidențiind domeniul de activitate precum și preocupările pentru implementarea unor soluții de eficientizare a managementului deșeurilor atât în România cât și în alte tări europene.