Echipamente SGR -Garantie Returnare RetuRO

Adarco Invest este producător în sistemul de garanție-returnare pentru sistemele automate de colectare a ambalajelor reciclabile.

Viziunea RetuRO

Ne dorim să creăm o țară în care fiecare locuitor se simte responsabil de mediul său și vrea să-l păstreze curat. Noi credem că ReturoSGR inspiră dorința de schimbare pozitivă, deschizând drumul și oferind cea mai bună soluție pentru colectare și reciclare eficiente. Motivăm românii de astăzi să acționeze, ca generațiile de mâine să se bucure de o țară mai curată, mai verde, mai prosperă.

Misiunea RetuRO

Misiunea RetuRO este de a implementa cel mai mare proiect de economie circulară al României - sistemul de garanție-returnare. Cu ajutorul acestui proiect, vom putea avea un mediu mai curat și mai verde și vom atinge țintele de colectare și reciclare impuse la nivel european prin noul pachet pentru economie circulară al Uniunii Europene. Sistemul de Garanție-Returnare va impulsiona piața de reciclare din România, oferind cantități semnificative și de calitate de materie primă.

parallax background

Echipamentele noastre sunt proiectate pentru a eficientiza procesul de colectare și reciclare a ambalajelor, facilitând returnarea acestora în circuitul economic.

Locații

Timișoara


București (Otopeni)

Cluj


Brașov